TIDLIGERE KONSERTER

2017:

25. januar:

Koret deltar på et arr. i kurlandkirken, "troen i musikken".Foredrag ved Guttorm Ihlebæk.

14. juni:

Koret holder sin tradisjonelle sommerkonsert i Sarpsborg kirke. I år hadde vi med oss dirigent Gunnar Eriksson.

27.august:

Vi hadde en "før-avreise-konsert" i Fredrikstad domkirke.

10.september:

Sarpsborg Kammerkor synger konsert i Riga Domkirke. Veldig stas, og vi mottok stående, lang og god applaus etter siste framførelse.

2016:

11. desember:

Julekonserter i Sarpsborg kirke sammen med Luciakoret 2016. Solister: Ida Gudim og Carl-Christian Kure. Oslofjorden kammerfilharmoni.

Allehelgen 6.november hadde vi to konserter i Sarpsborg kirke.

27. juli

Stor og vellykket kantatefest på torget. byens sangere og musikere framførte Trond Lindheim`s Go, Sarpsborg foran et fullsatt torg. Solister: Åshild Skiri Refsdal og Christopher S. Pedersen. Dirigent: Ingar Bergby.

29. juli

1000-års festen i Sarpsborg. Framføring av Carl Orff`s Carmina Burana i Hafslundparken. Norsk Ungdomssymfoniorkester, stort kor på ca. 100 stk., 2 solister og dirigent Lars-Thomas Holm.

40 års jubileumskonsert !!

2015:

5. desember hadde vi årets julekonsert med DNBE og fantastiske solister. Dirigent var britiske Steven Devine.

Messias 2015

26. september hadde vi en fantastisk helg på Gamle Fornebu. Heidi Gjermundsen Broch, en av deltagerne i årets Stjernekamp, ønsket oss til å kore hennes rappe-låt. Heldige oss.

17. juni hadde vi vår tradisjonelle sommerkonsert i Sarpsborg kirke.  I år hadde vi  med oss dirigent Gunnar Eriksson. Han ledet oss gjennom konserten med svenske salmer og viser for en fullsatt kirke.

Gunnar Eriksson

31. mai sang en gruppe fra koret på den årlige statsborgerseremonien som har blitt en tradisjon for oss. Seremonien holdes på Hotell Quality på Grålum. Monica Skoglund var vår dirigent denne dagen.

17. mai sang medvirket vi som vanlig  på gudstjenesten i Sarpsborg kirke.

14. mai sang vi under NRK P1`s radiogudstjeneste i Sarpsborg kirke.

15. april hadde damekoret roller som nonner under konsertversjonen av Sound of music.

14 og 15 mars framførte vi Matteuspasjonen i Sarpsborg og Fredrikstad.

2014:

6.-7. desember framførte vi Bach`s Juleoratoriet sammen med Det Norske Blåseensemble og Borg domkor.

8. november: Vi bidro under grunnlovsjubileumskonsert i Sarpsborg kirke i regi av Sarpsborg Kommune.

2. november : Vi holdt vår tradisjonelle Allehelgenskonsert i Sarpsborg kirke. Solister var Erik-Andrè Hvidsten, Christopher S. Pedersen og Bjørnar Spydevold. Sammensatt orkester. Vi sang for 2 fulle kirker.

8. oktober: Bispevisitas i Sarpsborg kirke. Vi stod for underholdningen.

19. - 21. september: Vi bidro under Stedsans -prosjektet. Framførte 1 sang i Sarpsborg kirke  med Emilie og Rebekka som solister.

17. september: Egil Gjøs fylte 85 år og ble feiret med konsert i Solli kirke. Vi var med og sang hans musikk.

19. Juni holdt vi vår tradisjonelle sommerkonsert i Sarpsborg kirke. Kveldskonsert kl. 21.00. Vi hadde med oss vår engen kjære Marianne Aarum på fløyte, Dan Renè Dahl på orgel/piano og Maria Dahl på fiolin. Kari Avlsvåg var liturg.

Det har vært en fantastisk mai-måned i sangens og korets tegn. Vi har sunget på  stortinget i forbindelse med grunnlovsjubileet. Vi har mottatt kulturprisen fra Sarpsborg kommune sammen med Carl-Andreas Næss og Grethe Myhre Skottene. Dette i tillegg til tradisjonelle  arr. i mai.

2013:

I anledning Sarpsborg kirkes 150-årsjubileum ønsker vi

velkommen til julekonsert i Sarpsborg kirke lørdag 14.12.13

kl. 21.00 med Sarpsborg Kammerkor og Østfold Symfoniorkester. Billett kr. 150.

Hurra! Sarpsborg Kammerkor har CD-slipp lørdag 23.11.13 i forbindelse med konserten sammen med Sølvguttene. Cd´en har tittelen Livets toner-en messe for eng og asfalt.

Sarpsborg kirke feirer 150-årsjubileum, og CD-en ble laget i forbindelse med jubileet.

CD-en kan kjøpes av kammerkorets medlemmer og i Bok & Media i Sarpsborg. Flott julepresang!

Velkommen til matiné-konsert med Sarpsborg Kammerkor og Sølvguttene i Sarpsborg krk lørdag 23.11.13 kl. 16.00.

Billettpris kr. 150.

Velkommen til Allehelgenskonsert i Sarpsborg krk. 03.11.13

kl. 18.00.

Medvirkende: Sarpsborg kammerkor og solister

Orkester

Billetter selges ved inngangen kr. 150,00

21. april: Gudstjeneste i Sarpsborg kirke kl. 11.00

28. april: Vi synger på seremoni for norske statsborgere

på Sarpsborg Scene kl. 14.00.

17.  mai: Vi synger på gudstjeneste i Sarpsborg kirke

kl. 12.30.

19. juni: Sommerkonsert i Sarpsborg kirke kl. 21.00

2012:

Bildet er tatt 15. mai 2014 i Vandrehallen på Stortinget i forbindelse med grunnlovsjubileet.